Anja & Jaka

Slovenija / Koroška / Grad Ravne / vasica Šentanel / Dolenjska / Mirna Peč / Šentrupert / Dob / Vinska klet Frelih

Koroska in Dolenjska Porocni fotograf

Grad Ravne na Koroškem

Naša zgodba se prične z civilnim obredom v Gradu Ravne na Koroškem, ki je trajal le okoli 30 minut. Bilo je preprosto, a pristno, polno ljubezni. Po uradnem delu je sledilo nazdravljanje s šampanjcem, ki je še dodatno osvežil vzdušje.

Nato smo se vkrcali v svoje avtomobile in se odpeljali približno 20 minut proti turistični vasici imenovani Šentanel. Tam so se Anja, Jaka in njuni gostje okrepčali z okusno večerjo, še prej, pa smo izvedli fotografiranje.

To je bil prvi del njune poročne zgodbe, a še nismo zaključili. Po civilni poroki je sledila cerkvena poroka v Mirni Peči, v regiji Dolenjska. Ceremonija v cerkvi je potekala teden kasneje.

Zgodba o poroki Anje in Jake: Grad Ravne na Koroškem in Mirna Peč na Dolenjskem

Porocni fotograf – Priprave na Kmetiji Kastelic

Teden dni po civilni poroki smo se znašli na Ekološki kmetiji Kastelic, bio ekološki kmetiji. To je bil kraj, kjer se je začel drugi del njune poročne zgodbe.

Na kmetiji Mali Vrh v Mirni Peči se je odvijala priprava neveste, ličenje in oblačenje v čudovito poročno obleko. Prav takrat so gostje lahko uživali v prigrizkih na kmečkem dvorišču, obdanim s prelepim podeželskim okoljem.

Čarobno Mesto za Fotografiranje

Nato smo se, skupaj z videografom Sebastjanom Pustom, odpravili na čudovito lokacijo, imenovano Dob v Šentrupertu. Tam nas je pričakala očarljiv drevored, ki je bil kot nalašč za ustvarjanje nepozabnih poročnih fotografij. Gre za zasebno lokacijo, za katero smo imeli dovoljenje.

Zaključek Dneva v Vinski Kleti Frelih

Nadaljevali smo pot do Vinske kleti Frelih, ki je le nekaj minut vožnje stran od Doba. Tam smo se zbrali, da bi skupaj praznovali z večerjo in torto, ki je prišla točno ob polnoči.

Zaključek

Poroka Anje in Jake je bila enkratna izkušnja, polna ljubezni, lepih trenutkov in nepozabnih prizorov. Kot samostojni porocni fotograf si prizadevam zajeti vse te čudovite trenutke v najboljši luči. Če razmišljate o organizaciji svoje poroke ali druge posebne dogodke v Sloveniji ali drugod v Evropi, me kontaktirajte in skupaj bomo ustvarili čudovite spomine.