Kranjska Gora Nosecnisko Fotografiranje Porocni Fotograf

Tjasa & Urban

Slovenija / Kranjska Gora / Jezero Jasna

Danes bom z vami delil zgodbo o enem od mojih nedavnih projektov – nosečniško fotografiranje v čudoviti Kranjski Gori.

Tjaši in Urbanu sem fotografiral tudi njuno poroko v Smledniku. To si lahko ogledate tukaj.

Kranjska Gora je zagotovo ena izmed najbolj čudovitih lokacij za fotografiranje v Sloveniji. Njena idilična pokrajina in obilica naravnih lepot privabljata pare iz vse Evrope, ki iščejo popolno ozadje za svoje poročne, družinske ali nosečniške fotografije.

Nosečniško fotografiranje, kot ga vidite na slikah, smo posneli na obali jezera Jasna. To je res eno izmed najbolj romantičnih in čarobnih krajev. Prišli smo iz osrednje Slovenije. Ko smo prispeli, je bilo vse okoli nas pokrito s snežno odejo, kar je ustvarilo čudovit zimski prizor.

Vedno je pomembno najti primeren čas in lokacijo za fotografiranje, zato smo se odločili, da bomo to nosečniško fotografiranje posneli zgodaj zjutraj, ko je bilo najbolj mirno in intimno. Par je bil povsem sproščen in se je lahko osredotočil na ta poseben trenutek, ki sem ga želel ujeti.

V naslednjem delu fotografiranja smo se odpravili v središče Kranjske Gore. Z veliko pozornostjo smo izbrali pravo mesto, kjer smo ujeli najboljše svetlobne pogoje. Ulice mesta so ustvarile čudovito kuliso, ki je v ozadju poudarila lepoto nosečnice Tjaše in dala fotografijam še večji čar.

Za fotografa je vedno pomembno, da vidi več kot samo sliko, ampak da ujame pravi občutek, ki se skriva v ozadju. Skupaj s parom smo ustvarili čudovito zgodbo, ki bo ostala z njima za vedno.

Če iščete poročnega fotografa, ki bo poskrbel za vsako podrobnost in ujel najboljše trenutke vašega posebnega dne, sem zagotovo prava izbira. Moje storitve so namenjene parom, ki si želijo najboljše in ki cenijo kakovostno in profesionalno storitev.