Anja & Lovro

Slovenija / Posavje / Kostanjevica na Krki / Gostisce Dolinsek / Bostanj

Nežna in romantična poročna pustolovščina v Kostanjevici na Krki in Bostanju

Pozdravljeni vsi zaljubljenci v čudovite poročne zgodbe! Danes bi želeli deliti edinstveno in srčno poročno pustolovščino, ki se je odvila v slikoviti Sloveniji. Pripravite se, da vstopite v svet čustev, lepote in ljubezni, ki so se prepletli v Kostanjevici na Krki in Bostanju. Torej, zagotovo boste uživali v tej pravljični zgodbi!

Celotno poročno zgodbo smo začeli kar v domu zaljubljenega para in pri enem od njihovih prijateljev. Vsak izmed njiju se je pripravljal posebej, kar je dodalo prav poseben čar njunemu velikemu dnevu. Sledila je uradna civilna slovesnost v Galeriji Božidar Jakac, kjer smo si po svečani ceremoniji privoščili okusno pogostitev. Ko smo se okrepčali, smo se odpravili proti Bostanju, natančneje v Gostišče Dolinšek, kjer se je odvijal vrhunec zabave in veselja.

Sredi prečudovite narave Posavja smo ujeli nežne in romantične trenutke našega zaljubljenega para. Fotografski posnetki po civilni slovesnosti so bili nekaj posebnega, saj je sonce krasilo nebo in dajalo fotografijam prav posebno svetlobo. Nato smo se podali v Gostišče Dolinšek, kjer smo ujeli še čaroben sončni zahod.

Med fotografiranjem smo odkrili še eno nepozabno presenečenje – pričakovala sta naraščaj! Srečna novica je bila, da bo njuna družinica kmalu dobila novega člana. In ko je prišel čas, da razkrijeta spol, smo se vsi skupaj veselili, ko sta razkrila, da pričakujeta dečka!

Užival sem v vsakem trenutku tega čarobnega dne, polnega ljubezni in sreče. S pomočjo kamere sem ujel vse dragocene trenutke, ki bodo večno ostali del njune zgodbe.

Če si tudi vi želite, da bi vaša poročna zgodba odsevala nežnost, romantiko in iskrice, me kontaktirajte! Moja strast je ujeti najbolj pristne trenutke vašega življenja, ne glede na to, ali gre za poroko, zaročni ali družinski izlet. Fotografije so kot dragoceni spomini, ki vam bodo ostali za vedno.

Če si želite poročnega fotografa, ki bo v vašem posebnem dnevu ujel prav vsako čustvo in trenutek, potem sem pravi izbor za vas. Z veseljem vas bom spremljal na vašem popotovanju ljubezni in tako skupaj ustvarili čudovite spomine.